Vooruitblikje…

In Nieuws door HB2 Reacties

Aanstaande maandag vind je rond het middaguur op dit blog de zeven voorstellen voor de nieuwe bibliotheek op het Smakkelaarsveld. Er zal dan namelijk een expo worden geopend in de bieb op de Oude Gracht en iedere burger kan over de ontwerpen zijn zegje doen. Uiteraard ga ik er een poll aan wijden. Verder kun je deze week nog wat foto’s tegemoet zien van een fotorondje dat ik vanochtend maakte langs de afbraak van het Muziekcentrum. Het begint al aardig af te takelen. Ik heb ook een setje foto’s in de desolate sporthal Catharijne geschoten. Komen er ook aan. En de webcam op Vredenburg gaat meer pixeltjes krijgen. Anders wordt het niet wat met de bouwfilm die het uiteindelijk na vier jaar moet gaan opleveren. Ja, veel te doen…

Het plaatje wil ik suggeren voor cu2030.nl, als alternatief voor de blijmoedige baby’s, als men weer eens in een of andere juridische procedure zit.

Reacties

  1. Pwna|d

    ben erg benieuwd naar de foto’s van die sporthal, ga je ze nog een keer posten op je weblog?

Reageer