VO tegen GU 1:1

In door HB5 Reacties


De Raad van State heeft er geen gras over laten groeien en snel uitspraak gedaan sinds ongeveer een week geleden dezelfde Raad van State besloot dat een voorlopige voorziening moest worden ingesteld zodat sloop van Muziekcentrum moest worden stilgelegd. Nu mag het wel weer doorgang vinden. Huh? Vandaag is daarover namelijk weer een uitspraak gedaan. Met andere woorden, de stichting van Kees van Oosten trekt uiteindelijk in dit hoogst onbevredigende juridische steekspel zoals verwacht aan het kortste eind.
Waar hij wel een dikke punt scoort is in het stilleggen van het werk aan de Majellaknoop. Nu is ook in hoger beroep de voorziening om dat werk stil te leggen door de rechters bekrachtigd. Ik krijg het gevoel dat de gemeente niet meer goed weet hoe het daarmee nu verder moet.
In het partijtje vrij worstelen tussen meneer van Oosten en de gemeente, waar niemand om heeft gevraagd, staat het vandaag 1:1. Fijn weekend allemaal.

[edit] Op de foto, gemaakt zaterdagochtend, de balkonnetjes van Hertzberger, die zullen worden bewaard voor hergebruik in het nieuwe gebouw.

Reacties

  1. Anonymous

    Wat de Majella knoop betreft heeft hij ook bijna geen punt. Het punt staat niet in verhouding met de schade aan stad en burgers. Alleen maar vertraging, meer kosten en een groter wordende fijnstof problematiek. Ook zitten de burgers nog langer opgescheept met bouwactiviteiten. Alleen zijn eigen ego vaart er wel bij.Deze man is niet de luis in de pels, maar een tumor zonder achterban wat verwijdert moet worden.Een boze burger.

  2. hb

    @Boze burger: Een punt scoren is wat anders dan een punt hebben. Het is doelpunten maken na buitenspel met een blinde scheids.

  3. Anonymous

    Ik ben toch wel benieuwd: hoeveel zou Van Oosten de Utrechter per jaar kosten? Stillleggen is niet gratis en als er andere plannen moeten worden gemaakt ook niet…

Reageer