Sloop

In door HB3 Reacties

Woensdagochtend bieden sloper Beelen (triomfantelijke vlag op het gebouw) en de projectorganisatie aan geïnteresseerden gelegenheid om foto’s en video’s te schieten van het gesloopte interieur van de kleine zaal en de omliggende kantoren. Eigenlijk had ik er wel bij willen zijn, maar aan de andere kant, om met een club anderen daar ‘geauthoriseerd’ te fotograferen vind ik niet zo spannend. Er rust bovendien embargo op het beeldmateriaal totdat de sloop van het exterieur begint. Wanneer dat zal zijn? Who knows. Daar kan ik niets mee als weblog. De kracht van een weblog is actualiteit, ook wat de fotografie betreft.
Volgende keer misschien. Als de voorwaarden redelijk zijn. Hieronder wat superactueel materiaal van het terrein.(foto’s boven: Rob van der Lingen)

Reacties

  1. Lars

    Weet je dat er nog een beeld (uit De Utrecht-tijd?) op een van de balkons staat? Mag hopen dat die op tijd wordt verwijderd.

  2. Anonymous

    Beste Herbert,Net als jij heb ik een grote passie voor onze stad. Ik kan jouw weblog dan ook enorm waarderen.Het staat er verder helemaal los van en het is tevens niet mijn eigen site, maar als liefhebber zal je deze site ook wel leuk vinden denk ik:http://www.utrechtfotografie.nl/Groet,Bas

  3. hb

    @Lars: er zijn nog meer De Utrecht zaken die moeten worden verwijderd en opgeslagen. Men zal er zeker aandacht aan schenken, daar ben ik van overtuigd. @Bas: ik zal een blik werpen…

Reageer