Maand van de info

In door HBReageer op dit artikel

Deze maand zijn er enkele informatiebijeenkomsten die de moeite waard kunnen zijn.

Morgen, woensdag 14 mei organiseren ProRail en de Gemeente Utrecht een informatieavond over de OV-terminal. Daar geeft ProRail uitleg over het bouwplan en kun je vragen stellen en eventueel een zienswijze indienen. Infocentrum Stationsgebied, HC, aanvang half acht.

Op zaterdag 17 mei is er in het Informatiecentrum Leidsche Rijn tussen 11.00 en 15.00 uur een bijeenkomst over de Belle Van Zuylen. Meer weten kan door te kijken op
http://www.utrecht.nl/debellevanzuylen.

Op maandag 26 mei wordt om 11.00 uur wordt in de centrale bibliotheek een tentoonstelling geopend met visies van zeven architecten op de nieuwe bibliotheek op het Smakkelaarsveld, een gebouw dat aangeduid wordt als “De Verbeelding”. In de periode erna wordt de definitieve keuze gemaakt, onder andere via inbreng van jou en mij, de ‘burgers van Utrecht’. Juryvoorzitter, Bob van Reeth, geeft een toelichting op de keuze voor en de visies van zeven architecten.

Op woensdag 28 mei is er van 19.30 tot 21.30 uur een debat over De Belle van Zuylen in Tumult, Domplein 5 in Utrecht.

Reageer