Rondleiding

In door HB1 Reactie

Wil je het allemaal eens van dichtbij bekijken? Dan is er morgen een goede gelegenheid. Architectuurcentrum Aorta organiseert op zaterdag 10 mei een rondleiding door het Stationsgebied. Onder leiding van een architectuurgids wordt tijdens de wandeling aandacht besteed aan de grootschalige veranderingen die ons te wachten staan. Deze rondleiding geeft meer inzicht in de ontwikkelingen in de nabije en verre toekomst in het Stationsgebied en welke invloed dit heeft op de ruimte en de architectuur. De tocht begint om drie uur uur bij het infocentrum in HC. Opgeven via tours@aorta.nu maar ook telefonisch of aan de balie bij Aorta. [Aanvulling:] Lees de reactie van JM op dit bericht.

Reacties

  1. Jan Maarten

    Inmiddels is de rondleiding van 10 mei helemaal volgeboekt. Maar niet getreurd, er worden regelmatig rondleidingen door het stationsgebied gehouden. Houd de website van Aorta in de gaten voor de data. Vanwege de belangstelling is reserveren is een must.

Reageer