Stapje naar Muziekpaleis

In door HBReageer op dit artikel

Het college heeft gisteren ingestemd met de door Tivoli, SJU en de gemeente Utrecht opgestelde samenwerkingsovereenkomst rondom het toekomstige Muziekpaleis. Over de begroting is men nog niet uit. Eind vorig jaar bleek bij een second opinion dat men dat veel te rooskleurig had ingeschat.

In deze overeenkomst staan de afspraken over de komende samenwerking en de exploitatie van het toekomstige Muziekpaleis. De afspraken gaan zowel over de fase voorafgaand aan de opening van het gebouw, als daarna. Het college heeft vandaag ook ingestemd met de statuten van de Stichting Muziekpaleis Utrecht. In maart wordt een beslissing genomen over een basisbegroting. De stichting is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie en de exploitatie. Bij de start van het Muziekpaleis in 2012 zullen de bestaande partijen ophouden te bestaan.

Reageer