FABELrfszrszft

In Nieuws door HB1 ReactieIk heb wel eens gelezen dat graffiti-artiesten uit andere landen, met name de States, schrikken van de eentonigheid van al die pieces met letters hier. Het schijnt een Nederlandse plaag te zijn. De makers vinden zichzelf echter een hele kunstenaar. Hier een paar officiële pieces op de bouwschutting uit dat genre: FABELrfszrszft en K?G&kgL1.

Dit is urban behang, voor mensen die bang zijn voor visuele stilte. Spul voor op een geluidsscherm. Graag wat meer bijzondere plaatjes pleez, dat geeft wat schwung. Plaatjes die een muziektempel waardig zijn. Om in de mood te komen nog weer even de genietende ‘juffrouw’ uit de fietstunnel onder het Westplein. (bovenste foto’s van Rob van der Lingen)

[edit:] Heb ik nu de plank misgeslagen? Er schijnen aan de pleinkant wel ‘goeie’ pieces te zitten. In dat geval: excuses voor het gemopper. Ik zal weer eens een rondje lopen.

Reacties

  1. Anonymous

    Herbert jongen, wat zuur nou toch. Je schiet nu juist de enige plaatjes in die specifieke soort, de plaatjes aan het Vredenburg Noord en pleinzijde hebben heel andere stijd. Jammer. Groet! Stationsgebied

Reageer