Staat-ie goed zo?

In Reportage door HB1 Reactie


Trekkerrijders in de stad kennen geen parkeerproblemen. Die laten hem gewoon ergens achter. Op een drukke kruising op zaterdagmiddag bijvoorbeeld. En hij is zo altijd makkelijk terug te vinden!De bouwplaats wordt nog steeds door de aannemer van Eneco gedomineerd. (onderste foto Rob van der Lingen)


Op een aantal plaatsen liggen de sleuven van de stadsverwarmingsbuizen nog open. (Foto Rob van der Lingen)


De grote en ongetwijfeld kostbare kantoorplanten worden door de beheerder van Hoog Catharijne aan hun lot overgelaten. Security kan natuurlijk geen gieter vasthouden. Niet voor opgeleid.


“Er moet een extra slot op, kun je iemand sturen?” “Ik stuur Jan wel, die is erg handig, komt uit de offshore.”

Reacties

  1. maarten

    Gisteren liep ik even van de Mediamarkt door het Muziekcentrum naar het Vredenburg, het heeft gebouw iets mooi ingeslapens op deze manier. Nog even en het wordt een jungle, dat lijkt me ook wel spannend.Wat betreft die trekker: ik denk dat er geen formaat wielklem is voor dit soort voertuigen, en wegslepen is waarschijnlijk ook geen optie šŸ™‚

Reageer