Druk maken

In door HB1 Reactie

Hola compañeros, je blogger is terug en pakt de draad weer op. Er ligt veel lees- en studeerwerk. De besluitenmachine van de gemeente werkt op volle toeren, overal zijn architecten druk met plakken van maquettes en ik probeer ondertussen wat zaken voor mezelf in perspectief te zetten en straks met je te delen.
Overigens krijg ik het gevoel dat de Utrechter zich momenteel drukker maakt om het burgemeestersreferendum en de Belle dan om het nieuwe HC. De publicatie van de nieuwe plannen van het singelgebied heeft in mijn ogen weinig mensen beroerd. Gelooft men het allemaal wel?

Reacties

  1. Imar

    Hoe en waar we de juiste indruk zouden kunnen krijgen van hoe druk de Utrechter zich maakt om de plannen kan ik moeilijk inschatten; zelf ben ik redelijk enthousiast, het ziet er gedurfd uit, en eindelijk gebeurt er eens wat met Utrecht-stad.

Reageer