Stofwolken

In door HBReageer op dit artikel

Ver weg (1600 km) van de Utrechtse drukte heb ik toch de impressies van het nieuwe HC, de singel en de Stationsstraat kunnen bekijken. Ze waren vandaag vanaf een uur of 12 onder embargo voor de pers beschikbaar via een weblink. Waarschijnlijk krijg ik nog een verslagje uit de eerste hand van de publieksvoorlichtingsavond en die zul je dan hier lezen. Ik heb me voorgenomen de komende week niets te melden over wat ik ervan vind. Ik weet het namelijk niet zo goed. Is dit het dan? Gaat Utrecht hiermee een historische stap vooruit zetten of worden we door een kongsi van stedebouwkundigen en een retailmultinational een oor aangenaaid? Klinkt raar misschien, maar ik moet m’n gedachten een beetje ordenen. Er is hier veel dat me afleidt dus misschien komt het er wel niet eens van.
Als de eerste stofwolken van de publieke (en politieke) reacties zijn opgetrokken ben ik weer terug op mijn post en krijg je weer persoonlijke beschouwingen. Misschien heb ik er tegen die tijd wel een mening over…

Reageer