Eruit!

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Zaterdag is Open Monumentendag. Wat voor moois is er in het stationsgebied te bekijken? Wat dacht u van de Inktpot, het Citizen Kane-achtige decorstuk met een restje War of the Worlds op het dak? Of vlak ernaast HBG2, het tweede administratiegebouw van de spoorwegen in neorenaissance-stijl? Of helemaal aan de andere kant, de Westerkerk aan de Catharijnesingel?

Zondag is het Uitfeest, autovrij wel te verstaan. Als je benieuwd bent hoe Vredenburg Leidsche Rijn eruit ziet – van binnen bedoel ik – moet je nu je kans grijpen. Er rijden op gezette tijden pendelbussen uit de binnenstad naar de bouwplaats en je krijgt een rondleiding met een concertje na afloop. Singersongwriter Roosbeef laat er de eerste muziek klinken. Kijk op www.uitfeest.nl.

Reageer