Stilte

In door HBReageer op dit artikel

Weinig nieuws van Aanpak Stationsgebied. Stilte voor de storm. Volgende week zullen de concrete plannen van het nieuwe Hoog Catharijne worden gepresenteerd aan het college. De meeste aandacht zal uitgaan naar de vorm en bemating van wat is gaan heten de overkluizing van de Catharijnesingel. Want behalve een herstelde singel gaan we ook een enorm overdekt plein krijgen. Dat fungeert als looproute op maaiveldniveau tussen HC binnenstad en HC stationsbuurt. Maar dit plein zal ook een autonome functie gaan krijgen: optredens en evenementen. Of het tot het private gebied van Corio zal gaan behoren of echt openbaar zal zijn weet ik niet. Ik vermoed het eerste. Waar ik echt benieuwd naar ben is welke gebouwen men nog denkt te realiseren langs de singel, zowel oost als west. Veel ruimte is daar niet maar toch moet en zal het worden benut.

Reageer