Ingang west

In door HB2 Reacties
Als volgend jaar de bouw van de nieuwe OV-Terminal begint gaat ingang west flink veranderen. Het bruine blok dat de sporthal huisvest gaat weg. Dat levert een mooie visuele verbinding op tussen station en plein. Maar dat betekent dat ook de horeca daar zal moeten verkassen. Dat ligt overigens aan een donkere en krappe hal, een mottige combi van jarenzeventig bruin en jarennegentig grijs, waar je je als reiziger in een flauwe s-beweging moet zien doorheen te manoeuvreren. Er zal niets aan verloren gaan. Ik hoop de komende weken wat meer gedetailleerd te kunnen berichten over de eerste stappen die worden genomen bij de bouw van het nieuwe OV-complex.
Overigens is de Jaarbeurs al begonnen met de bruin- en oranjebestrijding, met name in het interieur. Maar nu gaan ze ook de buitenkant van het Beatrixgebouw met de hogedrukspuit te lijf (bovenste foto uiterst rechts). Benieuwd of er ook een kleurtje vanaf kan.

Reacties

  1. Laurent

    Dé modekleur voor gebouwen is momenteel trouwens zo ongeveer de achtergrondkleur van dit weblog. Althans in Eindhoven…

  2. .

    Wás de kleur van dit weblog, want het is nu stemmig lichtgrijs zoals je ziet, ipv het wat zwaarmoedige grijszwart waarmee ik in maart begon.

Reageer