Bouwschutting

In Reportage door HB4 Reacties

Het lijkt erop dat de aannemer van de buizen en het riool vertrekkende is; ze zijn aan het opruimen. Maar opvallender is de houten wand die rondom het werk wordt opgericht. Nu gaat het echt gebeuren. Ik denk dat volgende week, als de stoep voor Vredenburg helemaal zal worden afgesloten, de archeologen aan het spitten gaan. Ondertussen zijn de ‘AS stewards’ overal aan het folderen. Mooi ook het advies: “Kijk extra goed uit!”.

Een aantal fietsers trekt zich nog niet veel aan van de afgesloten Rijnkade. Het zal wel stoppen als ze de houten wand dwars op hun pad aantreffen. Over het tumult dat deze afsluiting in eerste instantie veroorzaakte lees en hoor ik de laatste dagen eigenlijk niets meer. Het went blijkbaar al.

Reacties

  1. Joeri Nortier

    Oh, wat update-onvriendelijk is die bouwschutting zeg. Dat is iets om in de volgende informatieavond aan de kaak te stellen.

Reageer