Bezwaar

In Nieuws door HB3 Reacties

Het appartementen- en winkelblok dat vanaf oktober op het Vredenburg gebouwd gaat worden kan geen goedkeuring wegdragen van overburen Bijenkorf en CA. Ze hebben met nog een tiental anderen bezwaar tegen de bouwvergunning aangetekend. Ze vrezen dat het gebouw hen klanten gaat kosten en dat zelfs de waarde van hun gebouwen zal dalen. Ze willen dat het gebouw kleiner wordt en daarmee minder de doorloop belemmert. Dit meldde het AD gisteren.

Reacties

  1. Anonymous

    komen ze nu mee…vind het ook jammer dat vredenburg zo afgesloten wordt, maarja dat zit al een tijdje in de planning.

  2. Anonymous

    “de doorloop belemmeren” vreemde argumentatie. Dan zouden ze het nu ook al minder druk moeten hebben sinds het oppervlak is afgezet!Vind het gebouw zelf ook niet erg spannends, wat mij betreft hadden ze er wel iets mooiers van mogen maken.Trouwens de C& A en met name de Bijenkorf vind ik persoonlijk ook geen beauties!

  3. David Bosch

    Met name het gebouw van de C&A had natuurlijk ook tegen de valkte moeten gaan. Daarnaast vind ik dit nog niet eens zo heel lelijk. Wat natuurlijk niet klopt is dat de mensen in het plaatje heel gezellig rond lopen of het daar een pleintje wordt….. Ze zijn de bussen erin vergeten te tekenen……

Reageer