Studie HKB: Jaarbeurspark

In door HB4 Reacties

Zojuist gearriveerd, een kersverse studie naar een park op het dak van een verzonken Jaarbeurs. Twee maal het Wilhelminapark met een prachtige diagonaal! Kijk zelf:

Dit schrijft HKB erover in een bericht aan BU: “Het is een eigen studie waarmee we mogelijkheden naar het gebied verkennen, dus geen beleid. Het dient als een frisse blik op het gebied. Deze folder geeft een compacte weergave van het plan. Vanwege de compactheid zal het plan nog veel vragen oproepen. We zijn bezig met een uitgebreider document waarin we meer ingaan op de stedelijke strategieën, omschrijving van de deelgebieden, routes, fasering, financiën etc. Hier staan ook meer beelden in zoals doorsnedes. Dit hopen we de komende maand af te ronden.”
We kijken er met veel interesse naar uit! Downloaden van de folder kan hier.

Reacties

  1. Anonymous

    Wow,.wat een transformatie van dat gebied. Utrecht met een hoogstedelijk en modern open groen centrum. Morgen gelijk de spa in de grond (-;.

  2. Ronald v VOorthuizen

    ja. maar ze vergeten even de megabioscoop, waar gaat die heen?En ook wel jammer dat die diagonaal niet echt ergens naar toe gaat, behalve het woonwijkje transwijk. Daar zou de gemeente de handschoen op moeten pakken door het meer op de As Kanaleneiland aan te laten sluiten misschien?Wel goed concept om die hallen de grond in te laten zakken natuurlijk!

  3. J#

    Wat een supermooi plan! Dit zouden ze echt moeten uitvoeren, maar waarschijnlijk zal er veel weerstand zijn, alle plannen gaan immers weer overhoop.

Reageer