Walk through

In door HB1 Reactie

Pff, weekend. Tijd voor een post met wat huishoudelijke zaken. Ik ben blij met de publiciteit in Ons Utrecht en ook met de foto´s uit de periode 1970 die ik van Gerrit Jansen mocht ontvangen. Daar ga ik nog wel wat van gebruiken. Op dit moment ben ik bezig met gefilmde ´walk throughs´ en ´drive throughs´ te maken van het centrum. Zeg maar het bewegende equivalent van foto´s. Op dit moment lijkt het triviaal, maar over vijf jaar, als het allemaal onherkenbaar veranderd is, zult u er wellicht met een beetje weemoed naar kijken. Daar doen we het voor, zullen we maar zeggen. De filmpjes staan in de rechter kolom en ik maak regelmatig nieuwe.
En ik wil ook graag foto´s op verzoek maken. Want er zijn vast van die karakteristieke plekken die ik over het hoofd zie en die er straks niet meer zullen zijn. Roept u maar.

Reacties

  1. Anonymous

    Dag Herbert,Wat een fantastisch idee, jouw website over ons stationsgebied. En zeer actueel. De medewerkers van de Projectorganisatie Stationsgebied volgen je op de voet! Heb je de weg naar ons Infocentrum al gevonden? Wij zitten in het Gildenkwartier ingang tussen Mediamarkt en RABO. Ik drink graag binnenkort een kop koffie met je. Als je wilt krijgt je een rondleiding. Laat maar horen.Hartelijke groet,Kaat SmuldersProgrammamanager Externe BetrekkingenProjectorganisatie StationsgebiedTel 030 – 2869610Mobiel 06 – 13394799http://www.utrecht.nl/stationsgebied

Reageer