Singelherstel: cirkel is rond

In Nieuws door HB4 Reacties

Na vijftig jaar is de stadsbuitengracht weer rond. Aannemers racen tegen de klok om alles tiptop te krijgen voor de officiële opening, aanstaande zaterdag. Daarna mag je er zelf overheen. Dan is een voor deze stad wezenlijk reconstructieproject dat ongeveer twintig jaar heeft geduurd voltooid. Het is een van de kroonjuwelen van CU2030.

Wil je erbij zijn? Zaterdag 12 september, 13:00 uur: Live stream vanaf www.cu2030.nl/singel.

Reacties

  1. Alex

    Blijf het toch vreemd vinden dat in mei voor waarschijnlijk vele euro’s getracht is via hydroseeding “gras” te laten groeien en dat nu eigenlijk voornamelijk onkruid is ontstaan welk net gekortwiekt is…

  2. Herman

    Historisch moment waar lang naar uitgekeken is!
    Mooi dat het nu bijna zover is, wel raar en leeg nu het bijna klaar is rond HC en station. Wat 10 jaar geleden een plan was is nu gewoon gerealiseerd. Niet alles is even geslaagd,, maar we zijn er wel een enorm stuk op vooruitgegaan.

Reageer