Voortgang in beeld

In Nieuws, Reportage door HB1 Reactie

We zijn weer even terug, met wat beelden van de laatste werkzaamheden aan het zuidelijke singelherstel, Smakkelaarsveld en nabij Moreelsepark, waar de laatste hand wordt gelegd aan de openbare ruimte naast Het Platform. Op twaalf september wordt de singel geopend. Je kunt zien hoe de aannemer voorbereidingen treft voor de finale doorsteek van de damwanden onder de Stadskamer. Op het eind van de reeks vind je de nagenoeg voltooide gevel van Gildenkwartier. De oude looproutes door dat deel van HC zijn weer hersteld. Op straat is het nu tijd voor de finale afwerking. Ook lijkt het er op dat Mediamarkt klaar is met de interne verbouwing. Het is daarmee een van de grotere winkels in de stad geworden.

Reacties

  1. Utrechter2

    Mooie rapportage.

    Het gereedkomen van het Platform en het Gildenkwartier (binnen- en buitenkant) en vooral van ‘Post Utrecht’ (Bibliotheek + grote en fraaie vestigingen van Broese en Bever) is een mooie opmaat naar 12 september 2020.
    Daarna is het in de binnenstad vooral plaatselijk bouwen: Smakkelaarspark, House Modernes, Moreelse hoek & binnenkant Godebaldkwartier.

Reageer