Paardenveld en Daalsepark

In Reportage door HB3 Reacties

.

.
De bouw van de verkeersreconstructie is uitgewoed. Er is zelfs sprake van een bescheiden graafrust. Afgelopen week maar één kabelgat zien komen en gaan. We maakten vanochtend een rondje langs Daalsepark, Daalsekwint (sjieke pleininrichting, nieuwe huurders gezien), toekomstig plantsoen bij De Pijlstaart/Café O en natuurlijk de singel in wording. Van der Steen verplaatst bergen zand, jaren geleden erin gekruid toen de Catharijnebaan gedempt moest worden. Oude, vergeten bekabeling wordt opgeruimd, het restant van de spuikoker moet nog netjes worden afgedicht.

RondjeWerkPaardenveldEO 1 (1)RondjeWerkPaardenveldEO 4 (1) RondjeWerkPaardenveldEO 3 (1) RondjeWerkPaardenveldEO 2 (1)

 

Reacties

  1. Berend

    Dus eigenlijk blijkt de Catharijnebaan een tijdelijke opslagplaats van zand te zijn geweest 😉

Reageer