Van Boekel bouwt Paardenveldbrug

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

PaardenveldbrugLocatie
Nu officieel: de bouw van de Paardenveldbrug is gegund aan Van Boekel uit het Brabantse plaatsje Zeeland, onder Nijmegen. Weer een bedrijf dat goedkoop weet in te schrijven en op flink wat rijafstand van Utrecht zit. De Moreelsebrug werd gebouwd door Van Spijker uit Meppel. Veel sloop ging naar TN Sloopwerken uit Scharsterbrug (overigens inmiddels failliet). Gretige bedrijven. Maar het levert heel wat gejakker van busjes, kiepwagens en diepladers door NL op. Maar kennelijk kan het allemaal uit, ondanks riante brandstofprijzen.
Paardenveldbrug
De aanbesteding meldt oplevering uiterlijk op 1 maart 2015. Het werk omvat: bouw landhoofden oost en west + eventuele hulpconstructies / tijdelijke voorzieningen;  afbouw brug (metselwerk, natuurstenen deksloven en hekwerken); afbouw hoge kademuur / inrit Muziekpaleis (metselwerk, natuurstenen deksloven en hekwerken); taludtrappen aan weerszijden van de Paardenveldbrug. Prijs wordt niet genoemd.
Overigens zal de bouw van de twee nieuwe verkeerskruisingen op Paardenveld nog tot in Q1 2015 doorgaan. Oplevering eerste deel van het singelherstel: najaar 2015.

Reageer