Knipstraat 15%

In Nieuws door HB3 Reacties

DaalsesingelFietspad 2 (1)
Fijn stukje herstellen, verbinden en betekenis geven: het nieuwe fietspad aan de Daalsesingel, langs het vernieuwde kantoor waarin zojuist EBN onderdak heeft gevonden. Op het Vredenburg is ook al een stuk stoep en fietspad klaar. Stukje bij beetje zie je een nieuw stationsgebied uit de stofwolken tevoorschijn komen.
DaalsesingelFietspad 1 (1)
Maar bij de Daalsesingel is iets geks aan de hand. De asfaltmachine heeft een flink stuk vals plat gelegd. Komend vanaf de Knipsstraat is het nog erger: daar moet je een soort colletje op. Het voordeel is dat de parkeerkelder van Daalsesingel 1 nu niet meer opvalt en het bordes dat ING had nu is geslonken tot een beschaafd opstapje naar de voordeur van EBN.
Dat het stationsgebied meer relief heeft dan je zo zou denken, kun je in deze post teruglezen.
Nog een paar foto’s in de doorlees.

DaalsesingelFietspad 3 (1)
DaalsesingelFietspad 4 (1)
DaalsesingelFietspad 5 (1)
DaalsesingelFietspad 6 (1)

 

Reacties

 1. Apostle

  Als dit het permanente fietspad is hebben ze het wel weer lekker krap gemaakt, niet bepaald toekomstvast.

 2. Renée

  Maar dan… je komt van de A’damsestraatweg, of Nieuw Engeland of Lombok. Je bent op de fiets. En je wilt op het Paardenveld naar links, richting de Singel. Geen zicht op mensen die uit de stad het colletje af denderen, de mensen achter je zijn druk om tussen de schuttingen door te laveren zonder elkaar in de weg te zitten. Maar ja, door die schuttingen heb je zelf ook geen zicht op wie er allemaal op het fietspad zitten. Vinger uitsteken, dan maar; links af… dacht ik…
  Wie bedenkt er eigenlijk de fietsroutes tijdens de verbouwing? Doet de gemeente dat?
  Supergevaarlijk daar; dat gaat een keer mis.

  1. Auteur
   HB

   Gemeente regelt de (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Kijk op site cu2030 waar je opmerkingen hierover kwijt kun.

Reageer