Smakkelaarsburcht frist op

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Uit de vergunningaanvraag die de eigenaar van Smakkelaarsburcht aan het Leidseveer heeft gedaan blijkt dat de uiterlijke vernieuwing van dit kantoor bescheiden zal zijn: een nieuwe entree en een nieuwe ingang parkeergarage.  Funda meldt verder:

Thans wordt de kantoorruimte geheel geüpgraded, zoals het renoveren van de sanitaire groepen en het aanbrengen en van nieuwe systeemplafonds voorzien van HF-verlichtingsarmaturen. Aan een architect is opdracht verstrekt om een ontwerp te maken voor de renovatie van de centrale entree en de receptie.

Van dit kantoorpand staat nu 8.000 meter te huur, nu Movares naar de andere zijde van de Daalsekwint is verhuisd. (In dat gebouw staat overigens ook nog 5000 m2 te huur, zo lezen we op een nieuw bord langs de Daalsetunnel.)

Smakkelaarsburcht (door de architect hardnekkig Smakkelaarsburgt genoemd) is daarmee het laatste kantoorgebouw in dat blok dat zichzelf vernieuwt om weer de markt op te gaan. De Utrechtse startup GreenPeak was het eerste schaap over de dam. Hier een paar plaatjes van de makelaar om mee af te sluiten.

SmakBurcht2 SmakBurcht1 SmakBurcht3

Reageer