Stationsplein West werkt

In Nieuws door HB11 Reacties

En we hebben beeld! Bewegend nog wel. Van de eerst klim over de 44 treden naar boven. Rest van de plaatjes volgt. Ga vandaag maar eens proberen hoe het is om daar in het zonnetje te zitten. Steil? Mwah. Hoog? Jazeker!

Reacties

 1. Rob

  Op een paar kleine dingen die nog niet klaar zijn, is het wel een plaatje geworden. Er komen gelukkig nog een paar trapleuningen bij, want zo over die brede trap naar beneden kan wat hoogtevrees gevoelens geven.

 2. Rens

  Blijft de lift tegen het Beatrix theater (met het NS logo er op) staan of was dit een tijdelijke lift totdat het plein open ging?

 3. Eva

  Deze liften blijven staan, maar ik denk dat de liftvloeren nog anders afgewerkt gaan worden (zoals aan de andere kant)

 4. TP

  Op de vandaag gemaakte foto van duic.nl is het spaanse trappen effect gelijk te zien. Zittende mensen in het zonnetje! Dat is het beste bewijs dat het ontwerp oke is en niet te steil bijvoorbeeld.

 5. MichielK

  Helemaal mee eens. Ik ben er net ook even gaan zitten en ik was niet bepaald de enige die nog wat zonneschijn kwam meepikken. Het is een prettige plek om te verblijven als je even op je trein moet wachten bijvoorbeeld.

 6. Utrechtse

  Zat er ook even vanmiddag om drie uur. Zonnetje erbij en de accordeonist op het plein maakten het helemaal af. De enorme stroom mensen op weg van tram naar station was niet storend, daar is over nagedacht. Mooi vond ik ook de ‘roestige palen’ in groepjes van drie (met spots), als aankleding van de ruimte. Utrecht heeft er een veelbelovend plekje bij, en een verademing vergeleken met vroeger.

 7. Maarten

  Het ziet er mooi uit, maar ’t lijkt mij een ramp voor mensen met hoogtevrees. Die hebben op zijn minst trapleuningen nodig. Hopelijk houden de mensen die op de trap gaan zitten, de trapleuningen vrij.

 8. Paul

  Extra trapleuningen toe voegen zou esthetisch zonde zijn….en minder ruimte generen die op deze perfecte ” tribune” willen zitten.

 9. Rens

  Ik vind ook niet dat er leuningen moeten komen, want er zijn namelijk al leuningen bij de roltrappen.

Reageer