Raadsinfoavond Van Zijstweg

In Nieuws door HB1 Reactie

Vanavond om 21.30 kun je luisteren naar de meningen omtrent de herinrichting van de Van Zijstweg en Dr. M.A. Tellegenlaan. Dat in het kader van de bestemmingsplan HOV-Zuidradiaal. Een paar bijlagen om je in te lezen in de laatste stavaza hieronder. En een link naar de agenda. En een link naar de site van het actiecomité. Je mag het misschien niet hardop zeggen, maar het laatste nieuws over de Rabobank kan net dat ene duwtje geven om geen ‘snelweg’ van de Van Zijstweg te maken. De Jaarbeurs lijkt zich inmiddels al verzoend te hebben met een – overigens uitstekende – autobereikbaarheid aan de zuidkant. Arie van Brienens high rollers hoeven niet meer per limousine naar de Croeselaan. Caries en consorten kunnen best een stukje lopen bij hun Goudenkalveren-feestjes.

Brief van comité Van Zijstweg

Commissiebrief Uitgangspunten bestemmingsplan Van Zijstweg-Tellegenlaan (pdf,35kB)
Uitgangspuntennotitie bestemmingsplan Van Zijstweg-Tellegenlaan (pdf,250kB)

De politiek is op 4 en 6 februari weer aan zet. Hier de agenda Raadscie Stad en Ruimte in een nieuw format. Iets met BABS-online. Geen idee waar dat nu weer voor staat. Kan Google hier chocola van maken? Deze bezoeker heeft in ieder geval geen boodschap aan BABS, BIBS of BOBS. Maak dit transparant, beste webmasters, ook de raad is gewoon een stuk van de gemeente-site. Het gaat om de toekomst en is dus geen archief.
Bibsbabsbubs

Maar de bijbehorende stukken staan nu tussen de agendapunten. Dat is wel flinke winst ten opzichte van het nog veel nerdy-er oude systeem.

En om terug te komen op het onderwerp: we hopen dat de haven en de hovenierswoning een mooie toekomst tegemoet gaan aan een normale straat met een busbaan.
DSC04080

Reacties

Reageer