Stadskantoor verklaard

In Nieuws door HB2 Reacties

UitlegStadskantoor030
De gemeente heeft een filmpje met interviews, animatie en uitleg van het nieuwe Stadskantoor van Utrecht gemaakt. Bekijk hem in de doorlees.

Reacties

  1. M de Jong

    Flashy filmpje maar het geluid? Waarom toch? Mooie beelden en animaties, maar het geluid bij de heer Hutchemaekers en mevrouw Vissers is ronduit slecht. Daarbij ook nog een storend slap achtergrondmuziekje. Met het nodige jargon als; Een stukje, een burgerplatform, en click all face??(kon dat niet goed verstaan)is de inhoud onverteerbaar. Vreemd dat een professioneel productiebedrijf deels slecht werk levert.

    In een ander filmpje zag ik dat de ambtenaren in een soort van spinnenweb moesten staan. Waarschijnlijk met de nodige peptalk: ontrafel dit web in de toekomst. Wat zielig toch voor die mensen; onder het juk van een pr-machine.

  2. Martijn

    Grappig dat ze netjes bekent dat “click/call/face” hun principe is – die reuring waar de architect van spreekt, proberen ze dus juist af te bouwen!

Reageer