Valeriusbaan en U-OV

In Nieuws door HB1 Reactie

U-bus
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar nu gaat het er toch van komen. Woensdag- en donderdagnacht werkt men aan de kruising tussen Valeriusbaan en Croeselaan zodat deze 8 december in bedrijf kan gaan, gelijktijdig met de nieuwe dienstregeling van Qbuzz: U-OV gedoopt. De Valeriusbaan is een nieuwe straat onder de kantoren van Rabobank. Hij verbindt Croeselaan met Busstation West en ontlast de Mineurslaan.

Hieronder de uitleg die enkele maanden geleden in ADUN stond.

Valeriusbaan_ADUN
Valeriusbaan

Reacties

  1. Raymond

    Ook al gezien dat “Busstation West” (die ‘achter’ het Beatrixgebouw) tegenwoordig “Dichtersplein” heet, en de busbaan naar de busbuffer “Dichtersbaan”? Al zal die “Dichtersbaan” straks wel verder doorlopen richting de Vondellaan. Straatnaambordjes in ieder geval vóór 23 november opgehangen (toen ik ze voor het ’t eerst zag)

Reageer