TivoliVredenburg-promo

In Nieuws door HB4 Reacties

TVsite
Wat? Het nieuwe TivoliVredenburg promo-filmpje maar 27 views op Youtube? Daar moeten we wat aan doen. Komt-ie, in de doorlees. (Trouwens, vanaf maart zullen er al concerten plaatsvinden.)

Eerst wat feiten.

Waarom Tivoli in de naam vooraan staat (met een vet lettertje) blijkt wel uit de concerten die voor seizoen 2014/15 zijn gepland: 57 symfonische, 90 kamermuziek, 165 pop en 215 dance-evenementen. Men rekent in totaal op een half miljoen bezoekers voor ‘cultuur’ (daarvan de helft voor dance en pop) en vijftigduizend door commerciële verhuur. Er staan maar liefst 38 festivals op het programma, waaronder ook het NFF en Summer Darkness.

Men heeft het druk de komende tijd. Deze maand een huisstijl en een website. En natuurlijk een directeur aanstellen. In december de laatste hand leggen aan seizoen 2014/15. Heijmans draagt het gebouw over, spannend. (Er waren nog een paar financiële hobbels om glad te strijken in verband met meerwerk.) In januari gaan theatertechniek en horeca er in. In februari de presentatie van het programma van het nieuwe seizoen en start van de kaartverkoop.

Dan testen en proefconcerten in maart, rondleidingen voor wie dat wil. April, mei en juni concerten met Utrechtse makers en Utrechts publiek.

In het weekend van de langste dag dan eindelijk de officiële opening van het nieuwe seizoen dat honderd procent op deze locatie blijft. In een 24 uurs-programma vinden zestig verschillende optredens plaats. Bam, er vol in. Het gebouw tot in de kleinste voegen testen. Zo hoort dat.

Donderdag hebben we een nieuwe serie foto’s voor je.

En natuurlijk het ‘filmpje’:

 

Om af te sluiten de PP-presentatie tijdens een recente raadsinformatieavond.

 

Reacties

  1. MichielK

    Het is echt prachtig aan het worden. Kan niet wachten om volgend jaar zelf een kijkje in het gebouw te nemen.

Reageer