Avontuur CS

In Nieuws door HB2 Reacties

Utrecht Centraal, fase 2

De laatste hand aan fase 2 (beeld: POS)

Sommige kwetterende reizigers vinden de voortdurende metamorfose van Utrecht Centraal wel wat hebben, hoewel het verdwijnen van het blauwe bord en vervolgens het slappe digitale aftreksel ervan kleine trauma’s hebben achtergelaten en nog zullen achterlaten. De meesten zijn gecharmeerd, sommigen extatisch van het nieuwe deel, fase 2, hoewel de (tweederde?) afname van het loopoppervlak sommigen geen winst vinden, anderen dan weer wel. En dan zijn er altijd weer van die mensen die cu2030 letterlijk nemen. Blijdschap over de nieuwe ruimte, verbazing over backstage, natuurlijk de lichte verwarring, zwevend je toerist voelen in je eigen stad, dan met je voeten in de modder als je een bus moet vinden of omdat je met een duivels dilemma worstelt. #cuaandeverkeerdekantvanhetstation allemaal!

De nieuwe situatie, twee delen klaar, twee nieuwe bouwputten


Loading Images
wpif2_loading
029
034 kopie
035
036
025
027-1
031
028 kopie

Reacties

  1. carel

    ik had het gevoel toen ik in het nieuwe stationsgedeelte liep
    alsof ik op een vliegveld liep

Reageer