Noordgevel

In Nieuws door HB2 Reacties

HHVD20130614-0009 kopie.A6.240.©klein
De noordgevel van het Muziekpaleis nadert zijn voltooiing. De steigers zijn verdwenen en twee biotopen zijn zichtbaar: jazz en cross-over. Op de popzaal zijn al raggels (of hoe noem je dat) voor de gevelplaten gemonteerd. Op de maquette lopen de volumes mooi door bij het glasvlak. In de praktijk is het glas donker en spiegelend. Het effect is daardoor niet zo sterk. Hoe het er bij kunstlicht uit gaat zien is nog een verrassing. We kregen bovenstaande foto van lezer Herman van Doorn. Uit ons eigen archief hebben we een vergelijkbaar perspectief van de maquette erbij gezocht.

MaquetteMuziekpaleis

Reacties

  1. Jan

    Ik denk dat als het gebouw in bedrijf gaat (en dus binnen het licht aan gaat), de accenten van de zalen veel beter uit zullen komen

    We zullen het zien!

  2. Auteur
    HB

    Op dit moment kan het licht ook nog niet goed van zuid naar noord door het gebouw, want aan de zuidkant staat het nog vol steigers met doek.

Reageer