Trambaan

In Reportage door HB3 Reacties

Westplein 21 april 2013 (1)
Op deze foto van zondagmiddag is goed te zien hoe de nieuwe trambaan wegen en fietspaden kruist. Het verkeer rijdt weer, de tram nog niet. (foto: PV)

[edit 25-4, foto’s oude en nieuwe halte toegevoegd, zie doorlees.] Op 1 mei wordt begonnen met de sloop van de rails. Er zullen, volgens het bericht op cu2030, ook archeologische proefboringen plaatsvinden op en naast het tracé.

IMG_0564

Loading Images
wpif2_loading
Westplein 21 april 2013 (1)
IMG_0555
IMG_0556
IMG_0561
IMG_0563
IMG_0564
IMG_0565

Reacties

 1. Marco Knol

  Die bocht links-midden op de foto van Westplein naar Graadt van Roggen weg is werkelijk volkomen absurd. Eerst flink naar links en dan meer dan 270º naar rechts. Ik snap dat je niet wil dat fietsers in de tramrails terecht komen, maar dit lijkt me nogal overdreven. Stelletje mafkezen.

 2. W. van den Bercken

  De plaatsing van het fietsstoplicht bij de tramoversteek, net voorbij NH Hotel staat pal achter een lantaarnpaal, waardoor dit licht pas op het laatste moment zichtbar is. Gevaarlijk. Op te lossen door het stoplicht vóór de lantaarnpaal te plaatsen.

  Wat betreft vorige opmerking, dat is inderdaad een gevaarlijk scherpe bocht, maar klager diskwalificeert zichzelf door onnodig schelden.

 3. J . R

  Pas als er ongelukken gebeuren , worden deze blunders opgelost ,
  dit is ook geval van eerst doen en dan denken , typisch de gemeente !

Reageer