Praten over nieuwe bieb

In Nieuws door HB2 Reacties

CloseUpBibliotheekVO
DeStadUtrecht heeft architect Christian Rapp en bibliotheek-directeur Ton van Vlimmeren voor een gesprek gestrikt over het interieur van de bibliotheek.  Ze zijn nu druk met de ruimtelijke indeling, het vlekkenplan. Een paar hi-res impressies van het VO in de doorlees. Tot nu toe is daar nog heel weinig over naar buiten gebracht. De gemeente wacht kennelijk tot een ontwikkelpartij is gevonden, een proces dat nu volop loopt.

SMA_Ext 2 VO3_TSMA_Ext 1 VO3_T

Het beeld dat we tot nu toe kenden:
bibliotheek-schets_4

De visie:
bibliotheek-schets_1

[beeld: Rapp+Rapp]

 

Reacties

  1. Raymond

    Ik ben blij met eindelijk een blik vanaf de perrons van het station. Dan komt het gebouw veel massiever over dan van zo ver weg met een rondvaartbootje ervoor.. Hopelijk wordt dan ook de kant van het station een met een “smoel”.

Reageer