Bouwput 2013-2015

In Nieuws door HB1 Reactie

Eind2014
Het stationsgebied aan de binnenstadzijde zal de komende twee jaar drastisch veranderen. De bouwput breidt zich flink uit. BAM bouwt voor Corio een nieuwe ondergrondse garage, Paardenveld wordt een kruising, water in bocht van de singel, op diverse plaatsen verschijnen bruggen en inritten, het taxiplatform wordt een enorme bouwplaats voor een fietsenkelder. En alsof dat nog niet genoeg is worden ook voorbereidingen getroffen voor de bouw van de bibliotheek. Om het allemaal onder woorden te brengen is ondoenlijk. Daarom wat plaatjes. Je ziet de bouwfasering oost voor de komende twee jaar, stand januari 2013. Dat moet je wel even bezig houden. Veel plezier.

Integrale faseringskaarten oost (versie 2)

 

Reacties

  1. Raymond

    Simpel 1 kaartje met telkens de veranderingen. Briljant!! Waarom komen ze daar nu pas mee? Dit is juist de info die mensen willen weten. Simpel en duidelijk. Maar wat een veranderingen staan ons nog te wachten in 2013. Het busstation weg. Dat was er al toen ik in Utrecht kwam wonen, in 1978. Zo lelijk, maar zo Utrechts. Ben benieuwd of de nieuwe situatie wel beter wordt. Overdekte busstations zijn tot nu toe niet aantrekkelijk gebleken. Met Arnhem als dieptepunt….

Reageer