Leegstand onder de loep

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

De gemeenteraad houdt op donderdag 24 januari 2013 een expertmeeting over leegstand van kantoren en van bedrijventerreinen. De gemeenteraad organiseert deze bijeenkomst om de mogelijkheden en perspectieven van het voorkomen en tegengaan van leegstand te verkennen en de rol en positie van het gemeentebestuur daarbij.
Tijdens de expertmeeting wordt een analyse gegeven van de huidige stand van zaken en gemeentelijk beleid en geven diverse experts hun visie op de ontwikkelingen. Daarna gaan de raadsleden en experts met elkaar in debat.
De expertmeeting vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in de raadzaal van het Stadhuis. Een expertmeeting over leegstand van winkels is gepland op dinsdag 5 februari.
Iedereen is van harte welkom.

Reageer