Animatie planning 2012-2019

In Nieuws door HB3 Reacties

Dankzij een flitsende crowdsource-operatie brengen we met hulp van Michiel een animatie van de planning die de projectorganisatie onlangs heeft gepubliceerd: Hij is gebaseerd op dit document: Langetermijnplanning Stationsgebied.

Je vindt hem in de doorlees.

Het origineel op Youtube bekijken geeft een iets scherper beeld.

Reacties

  1. Michiel

    Doe ik wel even. Ik heb de originele plaatjes al kunnen extracten uit de PDF (handige tools voor), nu nog even aan elkaar zetten. Zodra ‘ie klaar is zet ik het filmpje wel op YouTube.

  2. Jeroen

    Zou het ook sneller kunnen? Het duurt nu erg lang en het is dan juist erg lastig om veranderingen te zien. Een filmpje van 30 seconden moet lijkt me een heel goed beeld geven van de volgorde van veranderingen en als je de precieze tijd wilt weten kan je alsnog door het filmpje “scrollen” dan wel het document bekijken.

Reageer