Aan de slag!

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Het is de laatste dagen wat stil hier. Nog niet zoveel te melden en ook griep gooit roet in het eten. In de tussentijd hebben we de nodige tips en donaties ontvangen, waarvoor dank. Meer is nog steeds welkom. ūüėČ
Maar het gaat nu echt weer beginnen. Een nieuwe tijdelijke route voor auto’s, fietsen en bussen is vandaag op de Catharijnesingel in bedrijf gegaan, waarmee de weg vrij komt voor de bouw van toeritten en bruggehoofden. Er ligt een kapvergunning voor 37 bomen op het Paardenveld (auw). Dit markeert het begin van de werkzaamheden voor herstel van de singel en reconstructie van het plein, inclusief knip. Bureau Posad heeft deze week een onafhankelijke haalbaarheidsstudie voor meer behoud van huizen aan de Van Sijpesteijnkade afgerond, dat in opdracht van de gemeenteraad is uitgevoerd. En bewoners Radboudveste hebben officieel bezwaar gemaakt tegen de bouwvergunning voor nieuw Hoog Catharijne. Details volgen, stay tuned.

 

Reageer