Tijdplanning in vogelvluchtbeelden

In Nieuws door HB7 Reacties

Hier een visuele langetermijn-planning voor het stationsgebied voor de komende vijf jaar: linkje. Kennelijk heeft de projectorganisatie het proces en de interacties zo goed in de tang dat men het aandurft voor zover vooruit een gedetailleerde fasering aan te geven. Boeiende plaatjes. Er gaan in 2013 weer heel wat Dixies geplaatst worden.

 

Reacties

 1. Iemand

  “Kennelijk heeft de projectorganisatie het proces en de interacties zo goed in de tang dat men het aandurft voor zover vooruit een gedetailleerde fasering aan te geven”

  Lees de tekst rechtsboven even mee:

  “Deze planning is indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.”

  1. hb

   Uiteraard niet, maar een planning met zoveel detail, betrekking hebbende op zoveel objecten, voor zoveel jaren vooruit is nieuw. Aan het begin (2007) gaven ze optimistische exacte tijdpaden af, voor meerdere jaren vooruit, waarmee men flink de neus stootte. Sindsdien waren de tijdpaden zeer globaal (tenzij een aannemer al aan het bouwen was). En nu dus een fasering in kwartalen opgedeeld voor vijf jaar vooruit.

 2. AH

  Aan het eind van 2019 is volgens deze planning ook de Catharijnesingel aan de zuidzijde nog steeds geen water…. iemand een idee wanneer wel?

  1. Sjaak

   Aan het eind van 2019 is volgens deze planning ook de Catharijnesingel aan de zuidzijde nog steeds geen water…. iemand een idee wanneer wel?

   Misschien dat HB* hier een optimistisch antwoord weet 😀

   * No pun HB, ik vind deze site fantastisch, maar ik ben lang zo optimistisch niet als de bloggers.

   1. hb

    Zal ik eens een poging wagen 😉 In 2019 zal HC klaar zijn. Een gedeeltelijk uitgediepte singel die als dode waterarm eindigt is in niemands belang, ook niet van Corio. Sterker nog, het zou een blamage zijn. In de komende jaren zal wel het potje geld gevonden worden om dat laatste stukje water te realiseren.
    Meer algemeen: ik hoop altijd nog dat er een welvarende particulier opstaat en een paar miljoen doneert aan de stad, in de vorm van een stukje openbare ruimte of een voorziening.

 3. maarten

  Fascinerende schetsen inderdaad. Mooi dat er de moeite wordt genomen om zelfs het 3e én het 4e kwartaal van 2019 van een impressie te voorzien, maar knappe jongen die het verschil tussen die twee tijdvakken ziet (ik niet iig) 🙂

Reageer