Jaarbeurs: buigen of barsten

In Nieuws door HB2 Reacties

Vandaag stuurt het college brieven over de stand van zaken in de onderhandelingen met de Jaarbeurs. Een teleurgestelde wethouder stationsgebied Victor Everhardt: “Hun voorstellen zijn te globaal. Dit is een soort noord-west-oost-zuid-variant. Dit is niet de weg voorwaarts.”

Lees hier meer:

Raadsbrief over de ontwikkelingen Jaarbeurs
Jaarbeurs Holding inzake Herontwikkeling Jaarbeursgebied

Met deze slepende onderhandelingen brengt Jaarbeurs fase II van het stationsgebied in gevaar. Van partnership en wil om er gezamenlijk iets moois van te maken lijkt weinig sprake meer.

Reacties

  1. R

    En zo gaat het grote geld alweer voor het belang van de aandeelhouders, alle 300.000 inwoners van deze mooie stad terzijde schuivende. Heel jammer dit. Corio en de Jaarbeurs vergeten gemakshalve dat zonder deze stad hun mooie plannen als een beurs en Hoog Catharijne nooit mogelijk waren geweest. Hun gedrag is echter geen toonbeeld van dankbaarheid, maar een van arrogantie en spilzucht.

Reageer