Live stream ergernis

In Nieuws door HB7 Reacties

Wat zijn dat toch voor kneuzen die de pagina bijhouden waarop je de raadsvergaderingen live kunt volgen? Sorry voor de harde woorden, maar dit is het bestuur van een grote stad onwaardig. JD700StreamPublisher met Microsoft Silverlight, my ass. Bizar e-mailadres onder de pagina, het surrealistische “Welkom Gemeente Utrecht” erboven, een minuscule dropbox met drie onduidelijke keuzen. Vind je eindelijk de vergadering van gisteravond (omschreven als een opname met een lengte van meer dan 6 uur) speelt alleen de eerste 10 minuten af, waarin vervolgens niets gebeurt. Als je niet in staat bent om een opgenomen vergadering uit een archief af te spelen, haal dat dan ook weg. Hoogste tijd voor een profi opgezet RaadsvergaderingGemist.nl.
Komen we op de aanleiding voor dit alles: is de CDA-motie om de kosten voor de Westpleintunnel inzichtelijk te maken gisteren aangenomen? We horen graag! Na de doorlees een screenshot van die motie (dank AvS).

Reacties

 1. Ria Glas

  André van Schie ‏@andrevanschie heeft de stand rond moties getwitterd.(de griffie niet via #raad030)Bi even zoeken krijg je ook de foto van de motei nog wel te zien.

  Overgenomen moties: 91, 92, 93, 94, 98, 99, 102, 103, 105, 107, 108, 111 #raad030
  motie 94 ging over het Westplein en is dus overgenomen.
  – De kosten moeten inzichtelijk worden gemaakt
  – De structuurvisie moet vóór de behandeling van de programmabegroting 2014 aan de Raad worden voorgelegd.

  1. hb

   Dank Ria. De foto van die motie hadden we al op de stream van @andrevanschie gevonden en onder dit bericht gevoegd.

 2. Chiel Rottier

  In aparte info mail heb ik je verdere toelichting gegeven rond het begrotingsdebat. Incl. de “achter de hand” motie van GroenLinks, die niet meer hoefde omdat daar ook de toezeggingen op kwamen: 1/bewaken van de integrale behandeling van Westplein en Jaarbeursterrein ; 2/vooruitlopend op de structuurvisie met de bewoners en belanghebbenden om de tafel voor een pakket met korte termijnsmaatregelen voor het Westplein.

Reageer