Reis in de toekomst

In Nieuws door HB1 Reactie

In een bijlagenboek bij een stedenbouwkundige studie voor de Van Sijpesteijnkade ontdekten we afbeeldingen die de fasering in het stationsgebied voor de komende zeven jaar weergeven. Daar hebben we maar even een animatie van gemaakt om het allemaal nog iets beter te snappen. Volgend jaar wordt het al woekeren met de ruimte. In 2014 is het ground zero, als de bouwput helemaal lostbarst. Klik verder en verbaas je.

De plaatjes zijn van de gemeente en bieden het inzicht van september jl. Zet hem stil waar je wil.

 

Reacties

  1. richard

    Grappig dat in 2014 al het (WTC)t.o. het stadskantoor in aanbouw gaat. Een project waar je vrijwel niets over hoort/leest. Wat het Best Western hotel betreft, die zie ik de eerste 10 jaar niet meer komen (als ik deze time laps moet geloven).

Reageer