Tweede gevel

In Reportage door HBReageer op dit artikel


De pillenstrippen, pardon composietgevelelementen, verschijnen nu ook aan de stadskant van het Muziekpaleis. Rob maakte gisteren deze beelden. Opvallend is dat de constructie van de kamermuziekzaal en het dak nog lang niet af is. Voor de winter invalt moet het gebouw water- en winddicht zijn. Dat wordt nog aanpoten. Verder is een aannemer druk met allerlei bekabeling op het plein, die aan de kant moet om plaats te maken voor de grote nieuwe parkeerkelder van Hoog Catharijne. Hier vindt ook werk aan stadsverwarming plaats. Liever had men dat in de zomer gedaan, en niet in het stookseizoen. Maar de technische uitdagingen zijn dermate groot dat overleg veel tijd heeft gekost.

Loading Images
wpif2_loading
800_1313
800_1314
800_1315
800_1318
800_1320

Reageer