Weer op gang

In Nieuws door HB1 Reactie

Het politieke circus komt vanaf vandaag weer op gang. Interessant voor BU-lezers:
– aanloopperikelen Muziekpaleis (commissievergadering Mens & Samenleving morgenavond – NB: je kunt de vergaderingen online volgen)
– veiligheidsbelevingsonderzoek stationsgebied (idem)
– bestemmingsplan 2e Asselijnstraat (raadsinformatieavond dinsdag 17-1)
– schouw (24 jan, programma nog niet bekend)

Verder kregen we van de Nederlandse Raad van Winkelcentra een boek in handen met als titel “De toekomst van winkelen – Drie scenario’s voor 2025”. Welke BU-volger die een beetje in de materie is ingevoerd, wil dit boek voor BU recenseren?
Het is interessante materie, kijkend naar de geplande uitbreiding in vierkante meters Hoog Catharijne/OV-terminal in het licht van de meest recente ontwikkelingen en prognoses. Het boekje beschrijft zeventien trends. Een voorproefje: “De vergrijzing zal veel grotere gevolgen hebben voor de retailsector dan online shoppen.”
Is recenseren wat voor jou, neem direct contact op.

 

Reacties

Reageer