Riolering

In Nieuws door HB1 Reactie

De projectorganisatie besteedt de riolering van de zuidelijke Catharijnesingel aan. Je leest over de omvang van het werk op Aanbestedingskalender. (Wel even registreren.) Optioneel extra werk voor de aannemer is er in de vorm van transportriolering aanleggen tussen Paardenveld en Smakkelaarsveld en het ombouwen van de (zuidelijke) spuikoker in een bergbezinkbak, vermoedelijk bedoeld als buffer voor als het hard regent. Voor het rioleringswerk moeten damwanden worden geslagen en waterglas in de bodem worden ge√Įnjecteerd, zodat kan worden uitgegraven zonder bemaling. Het riool ligt namelijk vrij diep. Het is ingrijpend werk waardoor vermoedelijk weer de nodige hinder voor het verkeer ontstaat. Volgens de aanbesteding wordt het werk uitgevoerd tussen februari 2012 en juli 2013.

Reacties

  1. Marco Knol

    Bedoeld wordt natuurlijk het zuidelijke deel van de Catharijnebak. De singel loopt in zuidelijke richting nog door tot de Bleekstraat. Misschien moeten de jongens en meisjes van POS af en toe eens op een kaart kijken. ūüėČ

Reageer