Bouwvergunning Entreegebouw

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Zojuist met weinig tromgeroffel aangekondigd: het ontwerpbestemmingsplan, en daaraan gekoppeld de bouwvergunning en de archeologievergunning van het Entreegebouw van het nieuwe Hoog Catharijne, plus omgeving. Ter inzage en open voor zienswijzen van 4 juli tot 12 augustus bij de balie Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van Stadsontwikkeling en bij het informatiecentrum in de Neudeflat.
Deze link geeft directe toegang tot alle documenten.

[Edit:] Corio liet aan BU weten dat voor de Catharijneknoop, ofwel stadskamer en poortgebouw, naar verwachting eind van het jaar een ontwerp bestemmingsplan met bouwaanvraag zal worden vrijgegeven voor zienswijzen. Dat geldt ook voor het deel Boven Clarenburg. De start van de bouw staat voor 2014 gepland.

Reageer