Pano Mineurslaan

In Reportage door HB1 Reactie

Over twee dagen gaat het beginnen: de eerste paal van een van de grootste stadskantoren van Nederland gaat de grond in. Daarom hebben we vorige week nog even de boel vastgelegd in een 360 graden panorama. Vlnr: de keten van Boele en Van Eesteren, verkeersleidinggebouw, keten van ProRail (?), boorinstallatie, het station, de traverse met daarachter de kraan van Besix in opbouw, Beatrixgebouw, de onttakelde Catharijnehal en tenslotte de kantoren aan de Mineurslaan.

Voor de mensen met een Quicktime-speler: dl het Stadskantoor bouwplaats panorama. Navigeren met pijltjes of de muis, zoomen met Shft en Ctrl.

Reacties

  1. drillmaster

    De zogenaamde technische paal is vanmiddag al gemaakt.
    Dinsdag gaan we verder met palen installeren.
    Woensdagmiddag tegen 17 uur is de officiele (feest) paal met genodigden.

Reageer