Showroom wachtruimte

In Nieuws door HB3 Reacties

Morgen opent NS een nieuwe wachtruimte op de plaats waar zojuist stationsrestauratie De Tijd is gesloten. De inrichting is gedaan in samenwerking met zitzak-maker Fatboy. Ze noemen het concept een ‘tijdelijke pop-up wachtruimte’. Uit het persbericht:

Met het concept van pop-ups wil NS reizigers en passanten verrassen en hun verblijf op het station veraangenamen, door leegstaande ruimtes tijdelijk in te vullen. De partners die NS hiervoor aantrekt zijn zeer divers. Het uitgangspunt van de pop-up wachtruimte op Utrecht Centraal is het creëren van extra tijdelijke zitgelegenheid. NS heeft met Fatboy hierin de juiste samenwerkingspartner gevonden.
Fatboy zorgt ervoor dat de reizigers relaxed kunnen wachten in hun comfortabele producten. Flexa Let’s Color geeft de wanden kleur. Op de zogenoemde Walls op Fame kunnen reizigers berichten achterlaten. Via twitter en de Facebook pagina van Fatboy worden deze gedeeld.

Een wachtruimte als showroom, een showroom als wachtruimte. Handige jongens daar bij NS. Zoals gezegd, morgenochtend (vrijdag) gaat het open.

Reacties

 1. carel

  goed idee van de NS
  er zal in de toekomst nog meer NS leed komen
  te denken valt aan sneeuw- herfst-zomer problemen op het spoor
  dus lekker wegzakken in de Fatboy…..;-)

  1. Apostle

   Dat levert natuurlijk geen cent op, kost alleen maar een boel geld op één van de duurste locaties van het land.

Reageer