Infoavond pleinen ov-terminal

In Nieuws door HB3 Reacties

Vanavond is er in het infocentrum een bijeenkomst waarbij je je licht kunt opsteken over de plannen voor de pleinen, fietsenstallingen en de Nieuwe Stationsstraat. Hier is het programma. Kom goed voorbereid en lees wat wij er er recentelijk over hebben geschreven: oost en west.

Reacties

  1. Remco

    Vanavond uitleg gehad over de stationspleinen. Het idee is om de oude perronkappen op stationsplein West weer een plek te geven. Ik vroeg me af hoe de roltrappen in de openlucht functioneren… Verder werd tijdens de presentatie ook gevraagd of het wel een prettig verblijfsgebied is op de tribune met alle wind tussen de hoge gebouwen. Het definitief ontwerp boekje van Kraaijvanger Urbis lag ter inzage en is op pdf te verkrijgen.
    http://www.lombokcentraal.nl/wp-content/uploads/2010/11/20101124-215443.jpg

Reageer