Proefopstelling kappen

In Nieuws door HB6 Reacties

Proefopstelling perronkap OV-terminal in AD/UN

Proefopstelling perronkap OV-terminal in AD/UN

In het AD/UN van afgelopen donderdag staat een artikel over een proefopstelling van de nieuwe perronkappen van de OV-terminal op het terrein aan de Cartesiusweg. (Met dank aan Carlo op SSC.)

[edit] En inmiddels ook een item op CU2030, op de foto is de vorm van de kap goed te zien.

Reacties

 1. Erik

  Vind het er eerlijk gezegd niet echt heel spannend uitzien. Het zal er uiteindelijk vast mooier uit komen te zien, maar als ik het zo bekijk vind ik de nieuwe perronkappen in Arnhem toch echt mooier. Maar goed, dat is zomaar een mening…

 2. Bas

  Ik wil ook niet te vroeg oordelen, maar het zal wel weer een teleurstelling worden. In Utrecht is na 1930 toch niets moois mer gebouwd. Waarom blijft Utrecht nou in alles zo’n middelmatige stad?

 3. Stephan

  Ziet zo op het oog lelijk uit !
  Zien er een beetje uit als de overkappingen van de tramhaltes.
  Had gedacht dat de glasplaten groter zouden zijn.

 4. Carlo

  Zo’n opstelling op zichzelf is niet mooi maar als groot geheel zou het wel eens mooi kunnen uitpakken! Beetje flauw om een klein onderdeel van een groter geheel af te kraken. Wel grappig trouwens dat mijn ingescande krantenartikel nu op deze site staat.

  1. Auteur
   HB

   šŸ™‚ BU post niet zo vaak meer op SSC maar kijkt er nog wel eens… Als je in de toekomst wat leuks en interessants tegenkomt, laat het ons ook weten.

Reageer