Rondje bak

In Reportage door HB2 Reacties


Tussen stralende zon en dreigende luchten vanmiddag een fotorondje langs de bak gemaakt. Nu valt het met de voorspelde stank van het creosoot wel mee, dat gemis wordt goedgemaakt door de herrie van het trillen van de laatste damwanden aan de westzijde. Niet alleen voetgangers grijpen vertwijfeld naar hun oren, ook de voorman gebruikt zijn handen bij gebrek aan PBM. Een deel van de bypass voor de spuikoker ligt al op zijn plek. De aansluitingen op de bestaande koker zijn nog niet gemaakt. Overigens ligt er ook aan de westzijde van de bak een spuikoker. Dat is de inmiddels buiten gebruik geraakte directe verbinding tussen Leidsche Rijn en Weerdsingel.

Reacties

  1. MRJH

    Mooie foto’s. Ook eens een ander beeld dan we vanuit POS voorgeschoteld krijgen. Hoop dat je ook weer een rondje doet als de betonnen wanden van de bak worden gesloopt, ben benieuwd wat voor moois (oude kademuren?) achter vandaan komt.
    Eindelijk een beetje voortgang, nu nog meer zichtbare activiteiten rondom de OV-terminal (i.p.v. het eeuwig heen en weer schuiven van grond aan de jaarbeurszijde…)

Reageer