Draad oppakken

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Deze week pakken we de draad langzaam weer op. Niet te snel, want het is hoogzomer en politiek, bestuur en de aannemerij zitten toch op de camping. Tijd over om de laatste hand te leggen aan een paar aardige filmpjes die er binnenkort op gaan komen. En de nieuwe site moet ook nog wat worden getuned.De afgelopen weken hebben we op afstand geen BU-nieuws van enige importantie gezien, noch van POS of de lokale media.

We geven de link naar het verslag van de laatste schouw. Wel wat laat, maar voor de volledigheid. Helaas is deze wat de eerstvolgende OV-terminal-werkzaamheden betreft wat karig. We zullen bij ProRail zelf  eens informeren naar wat veelzeggende tekeningen en schema’s. Verslag Schouw POS 29 juni 2010.

En een tip van lezer Marcel: Er zijn visualisaties beschikbaar van de HOV Om de Zuid, de spoorverdubbeling ten zuiden van Utrecht Centraal en station Utrecht Vaartsche Rijn. Deze filmpjes geven een indruk van hoe de projecten er in 2015 uitzien.
HOV Om de Zuid
Spoorverdubbeling ten zuiden van Utrecht Centraal
Station Utrecht Vaartsche Rijn

En op zondagavond 11 juli schijnt er iets geweest te zijn waardoor niemand meer wilde reizen. Victor (‘ben geen voetbalfan en allergisch voor massa-hysterie’) maakte een ommetje en kwam op een vrijwel uitgestorven station waar luidsprekers onafgebroken waarschuwden om niet naar Amsterdam te reizen vanwege de enorme drukte daar.

Kanonskogel afschieten...

Hallo, is daar iemand?

We waren in het land van de winnaar en merkten gelukkig weinig van hysterie. Maar wat wil je, ze hebben Alonso, Contador en Nadal (en dan vergeten we er vast nog een paar) al om de eer van de natie internationaal hoog te houden.

Reageer